• Uitleg
  • Starten
  • Theorie examen
  • Resultaten examen
  • Resultaten vragen
  • Uitleg vraag

Hoe is jouw verkeerskennis? Doe de examencheck
Wil je je rijbewijs gaan halen of je verkeerstheorie nog eens opfrissen? Dan ben je hier aan het goede adres. Op examencheck.nl test je met de meest actuele vragen hoe het is gesteld met je verkeerskennis. Je legt het theorie examen precies op dezelfde manier af als op het echte CBR theorie examen.

Hoe werkt het theorie examen?
Het theorie examen bestaat uit fotovragen waarop je antwoord dient te geven. Er zijn vragen met de antwoordmogelijkheden ja/nee, A/B/C en open vragen waar je een getal dient in te vullen. De vragen verschijnen in beeld en worden voorgelezen. Het beantwoorden van de vragen doe je met behulp van de antwoordterminal. Na afloop krijg je gelijk de uitslag en kun je bij elke vraag een uitgebreide motivatie afluisteren.

Het theorie examen afleggen
Het theorie examen bestaat uit 50 vragen waarvan je er maximaal 6 fout mag beantwoorden. In het theorie examen worden de vragen aan je voorgelezen. Zet je geluid dus aan!

Antwoorden kun je geven door met je muis op de knoppen in de antwoordterminal te klikken, of op de 'antwoordbalken' in de vraag. Je kunt ook je toetsenbord gebruiken. Om versneld door te gaan naar de volgende vraag kun je de return of enter-toets gebruiken.

Veel succes met het afleggen van het theorie examen!

Proef theorie examen
Voordat je start met het echte theorie examen kun je eerst de werking uitproberen met 25 gratis proefvragen!

Volledige theorie examen
Als je het gratis proefexamen hebt uitgeprobeerd en een volledig theorie examen wil afleggen, volg je onderstaande stappen. Voor de toegang bel je met je (mobiele) telefoon naar het aangegeven telefoonnummer. Per gesprek betaal je een vast bedrag (via je telefoonmaatschappij). Via de telefoon krijg je een code die je hieronder kunt invullen. Daarna verbreek je de verbinding en heb je toegang.

Bel met je (mobiele) telefoon naar: 0900 - 9000333 (140cpg)
Liever niet bellen? Koop dan online toegangscodes!
Er wordt aan de telefoon een code aan je voorgelezen
Vul de voorgelezen code in:
Verbreek de telefoonverbinding

Belangrijk
Gebruik niet de terug- of vooruitknop van je browser en vernieuw de pagina niet. Je theorie examen is dan gelijk afgelopen! Nog niet ingewisselde codes zijn om veiligheidsredenen slechts beperkt geldig, je dient een aangevraagde code daarom gelijk te gebruiken.

Weet je zeker dat je dit theorie examen wilt beëindigen? Je kan dan niet meer bij de vragen, de uitslag en de motivaties!

Indien je een vraag of opmerking hebt over deze website, gebruik dan het onderstaande formulier. Vul je gegevens zo volledig mogelijk in en klik onder op de knop verzenden.
 
Je naam:*
Je e-mailadres:*
Je toegangscode:
Je telefoonnummer:
Je vraag/opmerking:*
* verplicht veld

De pagina's en de inhoud van deze website zijn auteursrechtelijk beschermd. Alle rechten van de website zijn eigendom van LENS Media BV. Niets uit deze website mag worden verveelvoudigd, overgedragen, gedistribueerd, gepubliceerd of opgeslagen zonder schriftelijke toestemming van LENS Media BV. Wijziging van de inhoud is uitdrukkelijk verboden.

Traffic Company BV besteedt de uiterste zorg aan de juistheid en de actualiteit van de gegevens op deze website. Onjuistheden, onzorgvuldigheden of fouten kunnen echter voorkomen. Traffic Company BV en LENS Media BV is op geen enkele wijze, direct of indirect aanspakelijk voor schade of gevolgschade als gevolg van de aangeboden informatie of als gevolg van het niet toegankelijk zijn van deze informatie.

Traffic Company BV garandeert niet de foutloze werking of de ononderbroken toegang van deze website. De informatie die op deze website wordt aangeboden kan altijd zonder voorafgaande mededeling of verplichting worden aangepast.

Deze website wordt beheerd door:
LENS Media BV
Katwolderweg 8-1
8041AD Zwolle

De door jou ingevoerde code is ongeldig of is reeds gebruikt. Code's zijn alleen direct na aanvraag te gebruiken en gelden voor één theorie examen. Daarna dien je een nieuwe code aan te vragen.

Indien je er niet uitkomt, of er gaat naar jou idee iets fout, neem dan contact met ons op, het formulier kun je onderaan de pagina oproepen met de link 'Contact'.